Het niveau en de kwaliteit van het onderwijs staan al langere tijd onder druk door het uitblijven van ontwikkelingen en innovatie. Er moet ik de komende jaren flink worden geïnvesteerd in het onderwijs, en dan zowel in kansrijke innovaties als ook in de achterliggende infrastructuur die al deze ontwikkelingen mogelijk moet maken. 

Het is van belang om de IT Infrastructuur op orde te hebben om de noodzakelijke innovaties ook daadwerkelijk te implementeren. Innovaties rond Artificial Intelligence, Internet of Things en Interfaces staan of vallen met veel, heel veel computeropslag en rekenkracht en met stabiele netwerken die probleemloos en veilig met elkaar verbonden zijn. Samen staan ze aan de basis van specifieke ontwikkelingen die het onderwijs kunnen verbeteren. 

Het is zijn méér technologische trends dan deze, maar wij hebben deze keuze gemaakt omdat we een doorbraak van deze trends kansrijk achten en omdat we verwachten dat zij écht een bijdrage gaan leveren aan de ambities die het onderwijs heeft. Ze zorgen bijvoorbeeld voor meer maatwerk-onderwijs en een betere aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk.

Daar zit deels ook wel een overlap in met de Healthcare markt, waar zowel de ontwikkeling van Interfaces als ook het vertrouwen in de digitalisering en centralisering van de IT infrastructuur en Data opslag moet worden ontwikkeld.

Wilt u meer weten over onze aanpak en ontwikkelingen en heeft u interesse in het Plan Onderwijs Ontwikkeling 2025, neem dan contact met ons op via :

education@invictus-itech-innovation.nl